B?r?s Makaronash

 • N?se d?shironi q? makaronat ti shijoni t? fresk?ta
 • Sjellim p?r ju makinerin? p?r realizimin e makaronave me forma t? ndryshme.
 • P?rb?het nga kr?h?r t? cil?t i japin form?n q? doni brumit.
 • P?rb?r? nga materiali i celikut dhe aluminit.
 • Ka nj? dorez? q? ju ndihmon t? vini n? funksion makinerin?.

2,290 L

Krahasoni

Përshkrim

 • B?r?sja e makaronave ?sht? nga materiali? celiku dhe alumini me cil?si shum? t? lart?.
 • Ndryshe nga b?r?sit e tjer? t? makaronave kjo makin? b?r?se nuk duhet t? lahet me uj? t? bollsh?m ose pjatalar?se.
 • Ai ?sht? i l?vizsh?m dhe e b?n pastrimin m? t? thjesht? dhe t? leht?.
 • Nuk z? shum? hap?sir? n? kuzhin? dhe puthitet shum? mir? me sip?rfaqen.

Specifikat

 • Materiali i celikut dhe aluminit.
 • Prodhon lloje t? ndryshme t? makaronave.