Organizues

 • Organizues lavamani dhe tualeti i p?rshtatsh?m p?r sende t? vogla.
 • Mjaft praktike e vog?l dhe nuk z? hapsir?.
 • Ber? prej celku inox ?sht? i q?ndruesh?m, elegant dhe i bukur.
 • Kapacitet i fort? mbajt?s, komod p?r t? vendosur sendet.
 • Insalohet leht?.

890 L

Krahasoni

Përshkrim

 

 • Organizues i p?rshtatsh?m p?r sende t? vogla n? kuzhin? / banj?, i leht? p?r t?u instaluar.
 • B?r? prej ?eliku inox + material ABS
 • I q?ndruesh?m. elegant dhe i bukur, me shum? q?llime.

Specifikat

 • Materiali: Metal Materiali: ?elik inox + AB
 • Ngjyra: Argjend, E Zez?
 • P?masat: 17.5x10cm