Drit? Led p?r ndricimi me 3 ngjyra

 • Tashm? nuk keni pse t? prisni p?r t? gjetur driten e duhur, kendin e duhur.
 • Kjo drit? Led do t? eliminoj? t? gjitha shqet?simet tuaj duke ju b?r? t? keni ndricim n? cdo moment.
 • Mban t? gjitha llojet e celular?ve, kamerat. aparatet fotografike etj.

3,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • P?r t? gjithe ju q? jeni t? apasionuar pas fotove apo videove vjen drita Led p?r ndricim me tre ngjyra.
 • Drita ka form?n rrethore p?r t? siguruar ndricim t? plot? t? fytyr?s suaj n? momemntin q? jeni duke filmuar apo fotografuar veten.
 • Drit?n mund ta instaloni leht?sisht dhe n? t? njejt?n m?nyr? mund ta cmontoni p?rseri.
 • Lidhet n? paisjet e tjera elekrike n?p?rmjet USB.

Specifikat

 • Tre ngjyra t? ndryshme
 • E p?rb?r? me Drita Led.
 • Material plastike ABS shum? cil?sore.
 • Diametri i drit?s 26 cm.
 • Mbajt?s i rregulluesh?m i telefonit
 • P?rfshin telekomand?n dhe trek?mb?shin.
 • Fuqia 10 Watt.
 • Lart?sia 70-200 cm