Rripa per dyshek

 • Mbajt?se gjeniale q? e b?n jet?n tuaj m? t? leht?.
 • Rripa elastik najloni cil?sor, mbajn? ?ar?af?t fort q? mos rr?shkasin.
 • Nj? model trek?nd?sh i q?ndruesh?m.
 • Rripa t? rregulluesh?m t? dyshekut.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Rripi i fiksimit t? ?ar?afit trek?nd?sh ?sht? nj? sistem fiksimi flet?sh.
 • Sigurojn? nj? kapje t? q?ndrueshme dhe t? fort?.
 • Gjat?sia e rregullueshme lejon tensionin e d?shiruar.
 • Leht? p?r t’u p?rdorur mb?rtheni 3 kap?se n? cep t? ?ar?af?ve tuaj.
 • Paketimi mban 4 cop?.

Specifikat

 • Gjer?sia e brezit: 25 mm
 • Materiali: Shtr?ngim plastik + brez elastik + Mb?rthyes metalik