Bllokues dyersh e sirtar?sh

  • Bllokues dyersh, dollap? dhe cdo gj? tjet?r ku f?mijet nuk do ken? dot mund?si ti hapin.
  • Nuk ?sht? e nevojshme shpimi.
  • Siguron dyert e kabinetit vet?-ngjit?se.
  • Mund t? hapen leht?sisht nga t? rriturit.

400 L

S’ka stok

Krahasoni

Përshkrim

  • Ideale p?r t? mbyllur dyert e dollapeve e cdo gj? tjet?r.
  • Vijne 2 cope se bashku ne paketim.
  • Sh?ndeti i f?mij?ve do t? jet? i sigurt.

Specifikat

  • Ngjyra: e bardh?, blu
  • Materiali: Plastik
  • Madh?sia: gjat?sia 10CM e gjer? 3.5CM secila an?