Furr? halogjene me avull Sokany Sk-560

 • Furr? halogjene (llamb?) me cil?si t? lart? ju lejon t? pjekni, skuqni, piqni dhe m? shum?.
 • E shk?lqyeshme p?r gatimin e ushqimeve me avull dhe pak yndyr?.
 • Sistemi i fuqish?m i ngrohjes qarkullon ajrin e nxeht? n? m?nyr? t? barabart? duke e gatuar at? shpejt dhe n? m?nyr? t? barabart?.

4,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Furr? halogjene (llamb?) qelqi profesionale Sokany Sk-560 13L.
 • Gatim i sh?ndetsh?m me zero deri n? 80% m? pak vaj.
 • Gatuan deri n? 3 her? m? shpejt se furrat e zakonshme
 • Koh?mat?s deri n? 60 min.
 • Temperatura maksimale prej 250 celcius.
 • Doreza vjen n? form? unaz? standarde.

Specifikat

 • Fuqis?: 1400w, 220 ~ 240v
 • Kapaciteti: 13l
 • Tas qelqi
 • Raft ?elik
 • ?el?s sigurie