Makine depilimi per femra Vgr V-713

 • N?se d?shironi t? keni nj? l?kur? t? but? si ajo e nj? bebi dhe t? mbaroni pun? p?r disa minuta
 • Kjo ?sht? makina q? duhet t? zjidhni p?r nj? l?kur? t? past?r edhe t? sh?ndetshme.
 • Makin? depilimi me e mira e mark?s m? t? njohur VGR.
 • Vjen me nj? dizajn shum? kompakt edhe shum? funksionale n? p?rdorim.

2,390 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Marka: VGR 713.
 • Ka fuqi shum? t? madhe shkul?se.
 • I p?rb?r? me tre koka t? ndryshme.
 • Me dy nivele t? ndryshme shpejt?sie.
 • Dizajn kompakt edhe i thjesht? n? p?rdorim.
 • Mund t? depiloj? n? t? gjitha zonat e trupit.
 • Pastrohet shum? leht?.

Specifikat

 • Lloji: Depilator
 • Marka: VGR 713.