Karuseli i er?zave

 • Er?zat jan? gjithmon? t? v?shtira p?r tu ruajtur dhe mund t? krijojn? mjaft rr?muj?.
 • Ky karusel p?r er?za ?sht? zgjidhja perfekte p?r kuzhin?n tuaj.
 • Mund t? vendosni deri n? 12 er?za t? ndryshme.
 • Ruajtja kompakte e bim?ve dhe er?za.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Karuseli i er?zave p?rmban 12 kavanoze qelqi.
 • Rafti kompakt me 12 er?za ka nj? baz? rrotulluese q? i mban t? gjitha kavanoz?t gati p?r t’u p?rdorur.
 • ?do kavanoz i organizatorit rrotullues ?sht? b?r? prej qelqi.
 • Jo vet?m q? duken shk?lqyesh?m dhe moderne, por sigurojn? cil?si t? lart? dhe jet?gjat?si t? produktit q? mund t? p?rdoret p?r shum? vite.

Specifikat

 • Material: ?elik inox dhe qelqi
 • 12 kavanoza
 • Madh?sia totale:22.5 cm x 22 cm
 • I rrotulluesh?m