Shishe per pije 2L

 • Shishe qelqi me rubinet p?r pije.
 • Shijoni me miqt? dhe familjet tuaja pijet tuaja t? preferuara si birr? ? ver? ? uj? detox apo l?ngje t? ndryshme.
 • Mbyllje e sigurt e cila nuk lejon pijen t? derdhet.
 • Kapaciteti i shishes 2L.
 • Tep?r praktike n? p?rdorim.
 • Material qelqi i paster.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Shishe qelqi p?r pije.
 • E p?rsosur p?r festa, kunja ?elik pa rrjedhje.
 • Siguron q? uji juaj i shijsh?m i mbushur me fruta t? mbahet n? bombol.
 • Nj? shishe me vrim? nxjerr?se e p?rsosur pa shqet?sime q? ju lejon t? shijoni fest?n tuaj sesa t? shqet?soheni p?r rrjedhjen e ujit n? tryez?n tuaj.

 

Specifikat

 • Materiali: Qelqi
 • Sasia: 2L