Tapa per lavatrice

  • Rregulloni ekuilibrin e dyshemes? n? t? cilin keni vendosur lavatricen me kat?r tapat prej gome.
  • Krijuara posa??risht p?r t? vendosur ekuilibrin dhe t? parandaloje rreshqitjen.
  • T? p?rshtatshme p?r lavatrice dhe mobilje t? tjera.
  • Nivelon baz?n dhe ndalon dridhjet.

690 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Tapa prej gome kund?r rr?shqitjes.
  • Tapat jan? material i fort?, rezistent ndaj konsumit dhe nuk lejojn? rr?shqitjen e makin?s lar?se.
  • Perfekte p?r lavatri?e, thar?se dhe frigorifer, etj.

 

Specifikat

  • Madh?sia: 10.5cm x 4cm
  • Materiali: PP