Skar?

SKU: N/A

Barbecue e shijshme.

Shijoni shijen autentike t? mishit, peshkut dhe perimeve, t? pjekur n? skar? me qymyr t? v?rtet?.

1,890 L

Krahasoni

Përshkrim

Skar?

  • Barbecue e shijshme.
  • Shijoni shijen autentike t? mishit, peshkut dhe perimeve, t? pjekur n? skar? me qymyr t? v?rtet?.

Specifikat:

  • E p?rkryer p?r n? sht?pi, por gjithashtu shum? i p?rshtatsh?m p?r udh?time, kampe, n? park ose gjat? peshkimit.
  • Fal? dizanjit t? saj t? ju e merrni k?t? skar? kudo me vete.
  • Paloset leht?sisht.
  • P?rmasat: Lart?si 55cm, Diamet?r 32cm
  • Mban deri n? 2kg
  • Materiali: Metal rezistent.