Game 4 ne 1

 • Set tastiere dhe mouse p?r gaming 4in1.
 • Seti i tastieres ?sht? i pajtuesh?m me iPhone, iPad, iOS, telefon Android, tablet.
 • Gjithashtu duhet ta lidhni tastier?n me nj? karikues 5V 1 ~ 2A, si? ?sht? ngarkuesi i telefonit tuaj.
 • ?el?sa t? personalizuar p?r t? luajtur loj?ra n? celulare.

4,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Instaloni “geekgamer” n? telefonin tuaj.
 • Lidhni mir? telefonat, konverterin, mous dhe tastier?n tuaj.
 • Duhet t? shkarkoni APP ?ShootingPlus V3? nga Google Play dhe App Store.
 • Dhe m? pas operoni sipas manualit t? p?rdoruesit p?r t? krijuar tastier?n dhe tastet e mouse n? loj?rat celulare.
 • P?rdorimi i tastier?s dhe mouse ?sht? m? i shpejt?, m? i sakt? dhe m? i mir? se p?rdorimi i gisht?rinjve n? celularin tuaj.

Specifikat

 • Input e tastier?s: DC 5V 1 ~ 2A.
 • Distanca wireless: af?rsisht. 32,8
 • M?nyra e funksionimit: Android / Apple.