Pershtates rrubineti plastik

SKU: N/A
 • Ky p?rshtates rrubineti kaq praktik nuk duhet te mungoj? n? kuzhin?n tuaj.
 • Vendoset n? tubin e ujit, t?rhiqet dhe mund t? rrotullohet 360 grad?.
 • P?rshtat?s rrubineti q? montohet shum? leht?.
 • Rjedhja e ujit shp?rndahet mir? dhe kurseni uj?.

490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • P?rshtat?s rrubineti q? montohet shum? leht?.
 • Mund t? p?rkulet, paloset dhe rrotullohet n? 360 grad?
 • Pershtatesi mund t? rrotullohet dhe pozicionohet 360 grad? p?r t? pastruar leht? n? cdo kend

 

Specifikat

 • Materiali: PVC
 • Pesha: rreth 40g
 • Ngjyra: Roz?, Blu, Jeshile
 • Uj? i ftoht? dhe i nxeht?