Mbajtse telefoni universale

  • Nj? montim i mir? i telefonit n? makin? ?sht? nj? leht?sim p?r t? b?r? telefonata.
  • Mb?shtet?se xhami dhe pllak? universale 2 n? 1.
  • Mbajt?se e rregullueshme p?r telefonin ne makin? dhe kupa thith?se.
  • Ky mbajt?s i telefonit t? makin?s mund t? instalohet leht?sisht n? xham.

890 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Mbajt?se e rregullueshme e telefonit n? makin? me kup? thith?se.
  • E pajtueshme me Samsung Galaxy Tab / iPad Mini Air Pro / Nd?rprer?s Kindle / iPhone 12 11 Pro Max.
  • Kupa thith?se me ?el?s presioni, mbrojtje e dyfisht? p?r tablet?n kur ngjitet n? xham.

 

Specifikat

  • Rotacion 360 ?
  • Ngjyra e zez?
  • Gome materiale