Zinxhir Gomash

SKU: zinxhir-gomash

Per te levizur ne kohe ngrice, te gjitheve na nevojiten zinxhire per gomat e makines dhe keto zinxhire jane ideale per ju!
? Mbron gomat e makines nga gervishtjet apo demtime te tjera qe mund te shkaktohen nga bora
? Limiti i shpejtesise eshte 40 km/ore
? Montohet lehtesisht ne goma me permasa 16.5 cm ? 26.5 cm
? Nuk krijon dridhje dhe zhurme gjate levizjes
? Material i teknologjise se larte TPU
? 8 cope

3,990 L

Krahasoni