Mbrojtese dielli per xhamat e makin?s

Xhami makin?s suaj sdo t? digjet m? nga dielli.

Mund t? jeni t? qet ndersa pushoni pa u shqet?suar

Përshkrim

Mbrojtese dielli per xhamat e makin?s

  • Xhami makin?s suaj sdo t? digjet m? nga dielli.
  • Mund t? jeni t? qet ndersa pushoni pa u shqet?suar

Specifikat:

  • Perdja nuk lejon q? tempratura tju bezdisi.
  • Mbron pjes?n e br?ndshme t? mos d?mtohet nga djelli.
  • Te lehta per tu vendosur dhe per tu marre me vete.
  • Te pershtatshme per cdo lloj makine.
  • P?rmasat: 65cm.