Mbrojtese dielli per xhamat e makin?s

Mos u bezdisni m? nga dielli qe ju bie ne fytyr?.

Fal? k?saj perde do t? keni nj? udh?tim te rehatsh?m.

Përshkrim

Mbrojtese dielli per xhamat e makin?s

  • Mos u bezdisni m? nga dielli qe ju bie ne fytyr?.
  • Fal? k?saj perde do t? keni nj? udh?tim te rehatsh?m.

Specifikat:

  • Perdja nuk lejon q? tempratura dhe djelli tju bezdisi.
  • Mbron pjes?n e br?ndshme t? mos d?mtohet nga djelli.
  • Te lehta per tu vendosur dhe per tu marre me vete.
  • Te pershtatshme per cdo lloj makine.