Mini Frigorifer per makine

 • Frigorifer kaq praktik dhe t? nevojsh?m na duhet t? gjith?ve p?r udh?timet gjat? ver?s.
 • K?t? Mini Frigorifer mund ta merrni p?r kamping, udh?tim ose ta mbani dhe n? sht?pi.
 • Ka nj? kapacitet prej 35L dhe mund ta merrni kudo me vete n? ?do udh?tim q? shkoni dhe t? ruani temperatur?n optimale t?ushqimeve dhe pijeve.
 • Praktik dhe shum? i nevojsh?m n? k?t? stin?.

18,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Frigorifer Mini elektrik 35L p?r makin?.
 • Kursen energjin? dhe nuk shkakton zhurm?.
 • P?rmban edhe fishen p?r nderlidhjen.
 • Mban ushqimet e ftohta.
 • Ekran LED.

 

Specifikat

 • Kapacitet i madh 35L
 • Materiali i kabinetit: PP
 • Fuqia e vler?suar: 70W
 • Hyrja e energjis?: 12/24/240 V
 • Shkalla e Ftohjes: 0 ? (m? e ulta)
 • Shkalla e Ngrohjes: 0 ~ 65 ? (m? e larta)
 • Madh?sia: 56 cm x 42cm x 32 cm