Kamera e sigurisë Xiaomi Mi 360°

▫Kamera e brëndshme e sigurisë WiFi.

▫Ka vizion 360 gradë, zbulim lëvizjeje, me një lente 2 MP dhe hapje F2.1 ofron cilësi të shkrepjes Full HD (1080p).

▫E përputhshme me Android dhe iOS nëpërmjet App Mi Home.

▫Vizioni i natës infra të kuqe.

4,490 L

Krahasoni

Përshkrim

▫Siguroni shtëpinë tuaj me Xiaomi Mi 360°.

▫Kamera e brëndshme e sigurisë WiFi.

▫Ka vizion 360 gradë, zbulim lëvizjeje, me një lente 2 MP dhe hapje F2.1 ofron cilësi të shkrepjes Full HD (1080p).

▫E përputhshme me Android dhe iOS nëpërmjet App Mi Home.

▫Vizioni i natës infra të kuqe.

SPECIFIKAT

▫Materiali: Plastike, Metal

▫Mikrofoni: Po razer codigo de activacion

▫Regjistrim FullHD 360º

▫Rezolucion 1080p ava find professional for windows 7

▫Me përmasa: 10.8 x 7.5 x 7.5 cm

▫Kabllo energjie USB

▫Kodi: S1473