Organizuese tigan?sh

  • Organizoni banakun tuaj m? k?t? mbajt?se tigan?sh, kapak? t? ndrysh?m etj…
  • P?r shkak t? fleksibilitetit t? saj, organizuesja mund t? zgjerohet duke e p?rshatur sipas d?shir?s.
  • Mbani past?r ambjentin gjat? procesit te gatimit.
  • Me material PP + art hekuri perfekte p?r cdo kuzhin?.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Organizuese tigan?sh, kapak?, etj..
  • Gjer?sia e foles? mund t? rregullohet lirsh?m.
  • Pozicioni mund t? zhvendoset, shtypni at? sipas d?shir?s dhe ruajeni ashtu si d?shironi.

Specifikat

  • Materiali: PP + art hekuri
  • Ngjyra: e bardh?, gri
  • Madh?sia: 21X17X16.8 cm