Pasqyr?

  • Pasqyr? kaq praktike.
  • Leht? p?r t? ngjitur n? sip?rfaqe t? l?muar, t? tilla si pllaka, mure, dyer, dritare, dollap tje..
  • B?r? nga?PET me cil?si t? lart?,?leht? p?r t’u ngjitur dhe hequr pa d?mtuar murin tuaj.

690 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Mund?son pamje reale si t? jet? pasqyr? reale.
  • Ngjitet kudo pa pasur nevoj? p?r vida.
  • Pasqyra ?sht? e mbuluara me let?r transparente mbrojt?se.
  • Mbron sip?rfaqen e pasqyr?s nga d?mtimi ose g?rvishtjet gjat? transportit.

Spcifikat

  • Materiali: PVC