Kuti dekorative p?r murin

 • Mund t? vendoset kudo, me nj? hapje si dritare p?r tek automati.
 • Dekori ideal n? ngjyr? t? bardh?, i p?rshtatsh?m p?r cdo ambient.
 • Materiali: Miksim i drurit dhe plastik?s.
 • E disponueshme n? 2 p?rmasa.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Dizajn i gdh?ndur n? zgav?r, stil i thjesht? baritor, pamje elegant.
 • I pap?rshkuesh?m nga uji, mund t? varet n? mur, trash?sia prej 5 cm.
 • Instalim i thjesht?.

Specifikat

 • Materiali: dru dhe plastik?
 • Ngjyra: e bardh?
 • Materiali: druri
 • P?rmasat: 54×38 cm