Thar?se flok?sh

 • Nj? nd?r thar?set m? t? mira profesionale, cil?si e garantuar.
 • Fuqi motorike 2200W, e pakrahasushme me thar?set e tjera.
 • Tharje e shpejt? e flokut.
 • Me tre nivele t? nxehtesis?
 • Dy nivele shpejt?sie.
 • Funksioni i jonizuesit

3,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 

Thar?se flok?sh 2200 Watt me 3 nivele temperature dhe 2 nivele shpejt?sie.

Ajo p?rmban funksionin e jonizuesit, motorin e ajrit? dhe difuzori i ajrit.

Specifikat

 • 3 nivele t? temperatur?s
 • 2 nivele shpejt?sie
 • Mbrojtja nga mbinxehja
 • Grep p?r t? varur
 • Difuzori
 • Funksioni i jonizuesit
 • Motor DC
 • 2200 W
 • Gjat?sia e kabllos [CM] 165