-500 L

Makin? p?r qethje dhe rroje

Makine qethjeje profesionale p?r stilim sa m? t? bukur t? flokve VGR

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Makin? p?r qethje dhe rroje VGR

 • Makine qethjeje dhe rroje profesionale p?r stilim sa m? t? bukur t? flokve.

Specifikat:

 • Me 4 k?rha t? ndryshme.
 • Me fish? karikimi.
 • Teh?t? e mpreht? t? celikut.
 • Motor me fuqi t? lart?.
 • Funksion i dyfisht? me kab?ll dhe pa kab?ll.
 • Mban karikim deri n? 3or?.
 • I pap?rshkruesh?m ndaj ujit.
 • Fuqia: 10W.
 • Voltazhi: 100-240V
 • Frekuenca:?50/60 Hz
 • P?rmasat: 16 x 3.7 cm