Mashe per kacurela SOKANY

 • Me ket? mash? magjike n? pak minuta do t? keni ka?urelat q? gjithmon? keni d?shiruar.
 • P?r nj? stilim ndryshme t? flok?ve tuaj vjen masha Sokany SC-501 profesionale.
 • 2 nivele nxeht?sie dhe 3 cil?sime t? koh?mat?sit.
 • Krijoni ka?urrela t? ndryshme.
 • Mbron flok?t nga nxeht?sia.

2,190 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Sokany SC-501 profesional p?r flok?t me onde.
 • P?r ka?urrela dhe val? q? zgjasin shum?.
 • Qeramik? dhe metal i punuar p?r flok? me shk?lqim dhe t? sh?ndetshme.

Specifikat

 • 3 cil?sime t? nxeht?sis?
 • Fuqia: 25W-39W
 • Tensioni: 220-240v