Makin? qethje VGR 6 n? 1

 • Kjo makin? qethje ju ofron sakt?si dhe kontrollin e plot? t? prerjes s? flok?ve tuaja vet?m me nj? klikim.
 • Makina qeth?se me teha shum? t? mpreht? dhe nj? performac? t? lart? qethjeje.
 • Ofron rezultatin e pritur dhe konstant.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Makin? qeth?se Professional VGR.
 • I p?rshtatsh?m p?r: Ruajtjen e trupit, mjekr?n dhe mustaqet, prerjen e flok?ve, hund?n, veshin dhe vetullat.
 • Aksesor?: mbajt?s, kabllo karikimi, manual, fur??, kreh?r limit, lubrifikant.
 • Vaj dhe furc? pastrimi

 

Specifikat

 • Koha e karikimit: 1 or?
 • Bateri e rimbushshme.
 • 1 Prer?s flok?sh
 • 6 koka t? k?mbyesh?m
 • 6 kreh?r udh?zues
 • 1 kuti magazinimi
 • 1 fur?? pastrimi
 • 1 kabllo USB
 • 1 vaj blade
 • 1 manual p?rdorimi
 • kundra ujit