Makina Rroje

990 L

Makine rroje Profesionale

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Makin? rroje Profesionale Geemy 6151.
 • Dizajn ergonometrik plot stil.
 • Motorr i shpejt?.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Makin? qethje VGR 6 n? 1

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Kjo makin? qethje ju ofron sakt?si dhe kontrollin e plot? t? prerjes s? flok?ve tuaja vet?m me nj? klikim.
 • Makina qeth?se me teha shum? t? mpreht? dhe nj? performac? t? lart? qethjeje.
 • Ofron rezultatin e pritur dhe konstant.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,890 L

Makin? qethje

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Makin? p?r qethje 6n1. P?r nj? qethje sa m? t? shpejt? ju vjen n? ndihm? kjo makin?

Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Makine Rroje Gemei

0 nga 5
(0)
SKU: makine-rroje-gemei

?? Dizajn i bukur dhe shume i thjeshte ne perdorim
?? Dhembeza te bera prej ?eliku inox
?? Mund te perdoret per qimet e hund?s, prerjen e flok?ve, stilimet e mjekres dhe qimet ne vesh.
?? Tehet e mprehte lejojne nje stilim te shpejte dhe preciz

Shtoje në shportëKrahasoni
1,290 L

Makine rroje

0 nga 5
(0)
SKU: makine-rroje

Makine rroje gemei
?? Kohezgjatja e karikimit: Max. 8 ore
?? Kohezgjatja e perdorimit 40 Minuta
?? Super praktike dhe e lehte ne perdorim

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Makine Rroje

0 nga 5
(0)
SKU: makine-rroje-2

Makine rroje Progemei
Kjo makine rroje eshte perfekte per te pasur nje mjeker sa me te rregullt, si edhe cdo qime te padeshiruar ne cdo pjese te trupit tuaj te hiqet ne menyren me perfekte
? ? Produkti ne Limit ?
? 3 Muaj Garanci
?? Motorr shume i fuqishem.
?? Mban Bateri deri ne 45 minuta
?? Pastron qimet ne cdo pjese te trupit dhe te fytyres.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,590 L

Makine Rroje

0 nga 5
(0)
SKU: makine-rroje-4

Per nje rregullim mjekre sa me te shpejte dhe te lehte, ju vjen ne ndihme kjo makine rroje nga marka e njohur DSP. E lehte ne perdorim dhe stilon mjekren ne menyre te persosur.
?? E karikueshme
?? Perdoret ne mjeker te thate e te njome
?? Cilesi e garantuar

Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Makine Rroje

0 nga 5
(0)
SKU: makine-rroje-6

Stiloni mjekren apo floket tuaja pa patur nevoje te shkoni tek berberi. Kjo makine rroje eshte minimaliste dhe kuron mjekren ne detaj.
? Karikohet me fishe USB
? Permasat 15.5 x 3.5 x 3.5 cm
? Mund te perdoret deri ne 1.5 ore pa pushim
? Nuk irriton lekuren

Shtoje në shportëKrahasoni

Makine rroje Profesionale

0 nga 5
(0)
 • Makin? rroje Profesionale Geemy 6151.
 • Dizajn ergonometrik plot stil.
 • Motorr i shpejt?.
SKU: N/A

Makin? qethje VGR 6 n? 1

0 nga 5
(0)
 • Kjo makin? qethje ju ofron sakt?si dhe kontrollin e plot? t? prerjes s? flok?ve tuaja vet?m me nj? klikim.
 • Makina qeth?se me teha shum? t? mpreht? dhe nj? performac? t? lart? qethjeje.
 • Ofron rezultatin e pritur dhe konstant.
SKU: N/A

Makin? qethje

0 nga 5
(0)

Makin? p?r qethje 6n1. P?r nj? qethje sa m? t? shpejt? ju vjen n? ndihm? kjo makin?

SKU: N/A

Makine Rroje Gemei

0 nga 5
(0)

?? Dizajn i bukur dhe shume i thjeshte ne perdorim
?? Dhembeza te bera prej ?eliku inox
?? Mund te perdoret per qimet e hund?s, prerjen e flok?ve, stilimet e mjekres dhe qimet ne vesh.
?? Tehet e mprehte lejojne nje stilim te shpejte dhe preciz

SKU: makine-rroje-gemei

Makine rroje

0 nga 5
(0)

Makine rroje gemei
?? Kohezgjatja e karikimit: Max. 8 ore
?? Kohezgjatja e perdorimit 40 Minuta
?? Super praktike dhe e lehte ne perdorim

SKU: makine-rroje

Makine Rroje

0 nga 5
(0)

Makine rroje Progemei
Kjo makine rroje eshte perfekte per te pasur nje mjeker sa me te rregullt, si edhe cdo qime te padeshiruar ne cdo pjese te trupit tuaj te hiqet ne menyren me perfekte
? ? Produkti ne Limit ?
? 3 Muaj Garanci
?? Motorr shume i fuqishem.
?? Mban Bateri deri ne 45 minuta
?? Pastron qimet ne cdo pjese te trupit dhe te fytyres.

SKU: makine-rroje-2

Makine Rroje

0 nga 5
(0)

Per nje rregullim mjekre sa me te shpejte dhe te lehte, ju vjen ne ndihme kjo makine rroje nga marka e njohur DSP. E lehte ne perdorim dhe stilon mjekren ne menyre te persosur.
?? E karikueshme
?? Perdoret ne mjeker te thate e te njome
?? Cilesi e garantuar

SKU: makine-rroje-4

Makine Rroje

0 nga 5
(0)

Stiloni mjekren apo floket tuaja pa patur nevoje te shkoni tek berberi. Kjo makine rroje eshte minimaliste dhe kuron mjekren ne detaj.
? Karikohet me fishe USB
? Permasat 15.5 x 3.5 x 3.5 cm
? Mund te perdoret deri ne 1.5 ore pa pushim
? Nuk irriton lekuren

SKU: makine-rroje-6

Makine rroje Profesionale

0 nga 5
(0)
 • Makin? rroje Profesionale Geemy 6151.
 • Dizajn ergonometrik plot stil.
 • Motorr i shpejt?.

Makin? qethje VGR 6 n? 1

0 nga 5
(0)
 • Kjo makin? qethje ju ofron sakt?si dhe kontrollin e plot? t? prerjes s? flok?ve tuaja vet?m me nj? klikim.
 • Makina qeth?se me teha shum? t? mpreht? dhe nj? performac? t? lart? qethjeje.
 • Ofron rezultatin e pritur dhe konstant.

Makin? qethje

0 nga 5
(0)

Makin? p?r qethje 6n1. P?r nj? qethje sa m? t? shpejt? ju vjen n? ndihm? kjo makin?

Makine Rroje Gemei

0 nga 5
(0)

?? Dizajn i bukur dhe shume i thjeshte ne perdorim
?? Dhembeza te bera prej ?eliku inox
?? Mund te perdoret per qimet e hund?s, prerjen e flok?ve, stilimet e mjekres dhe qimet ne vesh.
?? Tehet e mprehte lejojne nje stilim te shpejte dhe preciz

Makine rroje

0 nga 5
(0)

Makine rroje gemei
?? Kohezgjatja e karikimit: Max. 8 ore
?? Kohezgjatja e perdorimit 40 Minuta
?? Super praktike dhe e lehte ne perdorim

Makine Rroje

0 nga 5
(0)

Makine rroje Progemei
Kjo makine rroje eshte perfekte per te pasur nje mjeker sa me te rregullt, si edhe cdo qime te padeshiruar ne cdo pjese te trupit tuaj te hiqet ne menyren me perfekte
? ? Produkti ne Limit ?
? 3 Muaj Garanci
?? Motorr shume i fuqishem.
?? Mban Bateri deri ne 45 minuta
?? Pastron qimet ne cdo pjese te trupit dhe te fytyres.

Makine Rroje

0 nga 5
(0)

Per nje rregullim mjekre sa me te shpejte dhe te lehte, ju vjen ne ndihme kjo makine rroje nga marka e njohur DSP. E lehte ne perdorim dhe stilon mjekren ne menyre te persosur.
?? E karikueshme
?? Perdoret ne mjeker te thate e te njome
?? Cilesi e garantuar

Makine Rroje

0 nga 5
(0)

Stiloni mjekren apo floket tuaja pa patur nevoje te shkoni tek berberi. Kjo makine rroje eshte minimaliste dhe kuron mjekren ne detaj.
? Karikohet me fishe USB
? Permasat 15.5 x 3.5 x 3.5 cm
? Mund te perdoret deri ne 1.5 ore pa pushim
? Nuk irriton lekuren

Makine rroje Profesionale

0 nga 5
(0)
 • Makin? rroje Profesionale Geemy 6151.
 • Dizajn ergonometrik plot stil.
 • Motorr i shpejt?.

Makin? qethje VGR 6 n? 1

0 nga 5
(0)
 • Kjo makin? qethje ju ofron sakt?si dhe kontrollin e plot? t? prerjes s? flok?ve tuaja vet?m me nj? klikim.
 • Makina qeth?se me teha shum? t? mpreht? dhe nj? performac? t? lart? qethjeje.
 • Ofron rezultatin e pritur dhe konstant.

Makin? qethje

0 nga 5
(0)

Makin? p?r qethje 6n1. P?r nj? qethje sa m? t? shpejt? ju vjen n? ndihm? kjo makin?

Makine Rroje Gemei

0 nga 5
(0)

?? Dizajn i bukur dhe shume i thjeshte ne perdorim
?? Dhembeza te bera prej ?eliku inox
?? Mund te perdoret per qimet e hund?s, prerjen e flok?ve, stilimet e mjekres dhe qimet ne vesh.
?? Tehet e mprehte lejojne nje stilim te shpejte dhe preciz

Makine rroje

0 nga 5
(0)

Makine rroje gemei
?? Kohezgjatja e karikimit: Max. 8 ore
?? Kohezgjatja e perdorimit 40 Minuta
?? Super praktike dhe e lehte ne perdorim

Makine Rroje

0 nga 5
(0)

Makine rroje Progemei
Kjo makine rroje eshte perfekte per te pasur nje mjeker sa me te rregullt, si edhe cdo qime te padeshiruar ne cdo pjese te trupit tuaj te hiqet ne menyren me perfekte
? ? Produkti ne Limit ?
? 3 Muaj Garanci
?? Motorr shume i fuqishem.
?? Mban Bateri deri ne 45 minuta
?? Pastron qimet ne cdo pjese te trupit dhe te fytyres.

Makine Rroje

0 nga 5
(0)

Per nje rregullim mjekre sa me te shpejte dhe te lehte, ju vjen ne ndihme kjo makine rroje nga marka e njohur DSP. E lehte ne perdorim dhe stilon mjekren ne menyre te persosur.
?? E karikueshme
?? Perdoret ne mjeker te thate e te njome
?? Cilesi e garantuar

Makine Rroje

0 nga 5
(0)

Stiloni mjekren apo floket tuaja pa patur nevoje te shkoni tek berberi. Kjo makine rroje eshte minimaliste dhe kuron mjekren ne detaj.
? Karikohet me fishe USB
? Permasat 15.5 x 3.5 x 3.5 cm
? Mund te perdoret deri ne 1.5 ore pa pushim
? Nuk irriton lekuren

Po shfaqen krejt 8 përfundimet