,

Makine Rroje


Krahaso

Stiloni mjekren apo floket tuaja pa patur nevoje te shkoni tek berberi. Kjo makine rroje eshte minimaliste dhe kuron mjekren ne detaj.
🔾 Karikohet me fishe USB
🔾 Permasat 15.5 x 3.5 x 3.5 cm
🔾 Mund te perdoret deri ne 1.5 ore pa pushim
🔾 Nuk irriton lekuren

1,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.