Thar?sja e flok?ve Xiaomi 1600W

 • Thar?sja e flok?ve me jonizues nga marka Xiaomi ka kontroll inteligjent t? temperatur?s s? ajrit.
 • Pajisur me teknologjin? e cila analizon temperaturen duke mos d?mtuar skalpin dhe floket.
 • Gjate tharjes s? flokut kujdeset q? floku t? mos thahet dhe t? humbasi shk?lqimin.
 • Ka 2 shpejt?si, fuqi prej 1600 W, nj? hund? rrotulluese magnetike dhe nj? kabllo furnizimi 1.7 m.

4,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Thar?sja e flok?ve Xiaomi 1600W
 • Pajisur me teknologjin? e cila analizon temperaturen duke mos d?mtuar skalpin dhe floket.
 • Gjate tharjes s? flokut kujdeset q? floku t? mos thahet dhe t? humbasi shk?lqimin.
 • Nivel zhurme minimal.
 • Redukton n? m?nyr? efektive skajet e ndara.
 • I l? flok?t elastike dhe me shk?lqim.
 • Doreza mund t? paloset, e vog?l dhe e l?vizshme.

Specifikat

 • Kabllo furnizimi 1.7 m.
 • Tensioni: 210-240V
 • Fuqia: 1600W