Tharse vog?l elektrike

Tharse e vog?l dhe praktike.

Ideale p?r ju.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Tharse vog?l elektrike

  • Tharse e vog?l dhe praktike.
  • Ideale p?r ju.

Specifikat:

  • Madh?sia kompakte ?sht? e p?rshtatshme p?r t? udh?tuar dhe ruajtur.
  • Rezistoni ndaj r?nies, rezistenc? ndaj temperatur?s s? lart?, era e fort?, zhurma e ul?t dhe shp?rndarja e mir? e nxeht?sis?.
  • E pad?mshme p?r flok?t tuaj.
  • Funksioni i joneve t? hidratuar, flok? jo t? that?, t? but? dhe me shk?lqim.
  • Dy ?el?sa.
  • Me dizajn t? montuar n? mur, ?sht? kursim i hap?sir?s dhe i p?rshtatsh?m p?r t?u p?rdorur.
  • Vendoset: dhoma p?r mysafir? n? hotel, qendra e koh?s s? lir? sportive, pishin?, dhom? sauna, sht?piake etj