Drit? Led p?r ndricim me 3 ngjyra

> SKU: N/A
 • Tashm? nuk keni pse t? prisni p?r t? gjetur driten e duhur, kendin e duhur.
 • Ju vijen n? ndihm? sa her? q? keni nevoj? p?r drit? shtes? p?r make up, b?rjen e fotografive, b?rje video.
 • Mbajt?s fleksib?l dhe i rregulluesh?m.
 • Mbajt?se telefoni rrotulluese 360 ??grad?.

1,690 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Drit? unazore unike p?r selfie me mbajt?se fleksibile t? telefonit celular.
 • Ju do t? jeni n? gjendje t? shijoni si llamb?n ashtu edhe mbajt?sin e telefonit celular n? ?do koh? lirisht.
 • Porta USB punon me pajisje t? shumta.
 • Shijoni si llamb?n ashtu edhe mbajt?sin e telefonit celular n? ?do koh? lirisht.
 • B?r? nga metali, me nj? forc? t? fuqishme.

Specifikat

 • Madh?sia e llamb?s: Diametri i jasht?m 9cm
 • Gjat?sia e linj?s: 1.45M
 • Gjat?sia totale: 65 cm
 • Sasia LED: 24 cop?
 • Fuqia LED: 6W
 • Furnizimi me energji elektrike: USB 5V