Pastrues fytyre

> > SKU: N/A
 • Pastrues fytyre.
 • Ideale p?r t? hequr pikat e zeza n? hund? & fytyr?.
 • Pastrimi i poreve duke p?rdorur nxjerrjen e vakumit.
 • Rigjall?ron l?kur?n duke e l?n? at? m? t? fort?, t? l?muar dhe kompakte.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Pastrues fytyre per pikat e zeza.
 • P?rmir?son qarkullimin e gjakut nd?rsa largon qelizat e vdekura t? l?kur?s pa pasur nevoj? p?r maska p?r pikat e zeza.
 • Thith (thith pikat e zeza)
 • Rregullimi (rregullimi i tre ingranazheve)
 • Zvog?loni (zvog?loni yndyr?n)
 • Pastroni (pastrim i thell?)

Specifikat

 • Tensioni i hyrjes: 5V/1A
 • Fuqia: 5W
 • Koha e karikimit: rreth 2 or?