Mikser dore elektrike

 • Mikser elektrik, ndihma juaj n? p?rgatitjen e p?rzierjeve t? ndryshme n? kuzhin?.
 • Nj? mikser dore i l?vizsh?m elektrik q? ka dy rrah?s metalik? t? l?vizsh?m dhe shpejt?si t? ndryshueshme.
 • Gama e ushqimeve q? mund t? p?rzihen me nj? mikser dore ?sht? mjaft e gjer?.
 • Mikson shpejt p?rb?r?sit duke krijuar nj? mas? kompakte.
 • I leht? p?r tu p?rdorur dhe pastruar.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • 1 shpejt?si: Kjo ?sht? nj? shpejt?si e mir? fillestare p?r p?rzierjen e ushqimeve t? thata.
 • 2 shpejt?sia: Shpejt?sia m? e mir? p?r t? filluar p?rzierjen e p?rb?r?sve t? l?ngsh?m, salc?rave t? sallat?s.
 • 3 shpejt?si: P?r p?rzierjen e ?mb?lsirave, biskotave dhe buk?ve.
 • 4 shpejt?si: P?r nxjerrjen e gjalpit dhe sheqerit, ?mb?lsirat, etj.
 • 5 shpejt?si: P?r rrahjen e vez?ve, gatimin e kremrave,? etj.

Specifikat

 • Mikser dore elektrik
 • Fuqia: 450W
 • ngjyra: metal
 • Tensioni: 220V
 • Shpejt?sia: 5
 • Aksesor? produkti: 2 cop? rrah?s i shesht? + 2 cop? grep brumi