Tostier Lexical LSM-2505

 • P?rgatisni toste t? shijshem dhe br?nda pak minutash.
 • Pllaka e tostierit nuk ngjit dhe shp?rndan nxeht?sin? n? m?nyr? t? nj?trajtshme n? t? gjith? tostin duke e p?rgatitur at? n? koh? rekord.
 • Pjesa e jashtme e pajisjes ?sht? e p?rb?r? nga celik inoksi i cil?sis? s? lart?.
 • Leht? p?r t?u p?rdorur dhe pastruar.

3,690 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Super tostier me pllaka qeramike q? nuk ngjisin.
 • Mund t? p?rgatisni biftek?. hamburger, sandui?, om?leta, etj.
 • Gatuani sh?ndetsh?m dhe pa yndyr?.

Specifikat

 • Materiale: qeramik
 • prej ?eliku inox
 • Mbron nga mbinxehja
 • Fuqia: 1300 W
 • Treguesi i drit?s dy tregues dhe funksioni i gatsh?m