Hekur

  • Zgjidhia optimale p?r amvisat dhe jo vetem, vjen hekuri profesional Sonifer 1200W.
  • Hekur me teknologji m? t? lart? t? hekurosies me shume avull, vet?-pastrim, anti kalkare.
  • Me pllak? qeramike ultra rezistente.

 

 

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Hekur elektrik pa kab?ll me cil?si t? lart? sjell leht?si n? hekurosjen e rroba tuaja.

E p?rshtatshme p?r t? gjitha materialet e rrobave.

Specifikat

  • Hekur i that? pa kab?ll
  • Mbrojtja mbi sigurin? e nxeht?sis?
  • Mbules? metalike argjendi
  • Pllaka shtres? qeramike
  • Drit? automatike treguese
  • AC220-240V 50 / 60Hz 1000-1200W