,

Zgare Portabel


Krahaso

Organizoni barbeque kudo me zgaren portabel. Zgara paloset dhe mund te merret me vede kudo, ne park, plazh apo ne ne nje piknik ne mal.
🔾 Permasat per gatim 48 x 27.5cm
🔾 Perbehet nga celik rezistent
🔾 Peshon vetem 3kg
🔾 Kur paloset gjeresia behet 3 cm
🔾 E thjeshte ne perdorim

2,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.