,

Ngrohes Ajri


Krahaso

Per ju qe keni dhoma te ftohta dhe te vogla, ky ngrohes i vogel eshte produkti ideal. Eshte i vogel, praktik dhe mjafton te vihet ne prize per te punuar.
đŸ”žïž Ngroh dhomen shpejt.
đŸ”žïž 400 W
đŸ”žïž Me nivele shpejtesie dhe nxehtesie
đŸ”žïž E pershtatshme per dhoma gjumi, banjo, zyra etj.
đŸ”žïž Mund te programoni se sa kohe do ta mbani ndezur

2,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.