Paisje p?r masazh

SKU: N/A

Shijoni momente relaxi n? kushtet e sht?pise duke b? p?rdorur k?te paisje fantastike masazhi.

Leht?soni dhimbjet e muskujve.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Nj? pajisje p?r masazh gjith?p?rfshir?se

 • Shijoni momente relaxi n? kushtet e sht?pise duke b? p?rdorur k?te paisje fantastike masazhi.
 • Leht?soni dhimbjet e muskujve.

Specifikat:

 • Leht?soni dhimbjet e muskujve
 • Ul ritmin e lart? t? rrafjeve t? zemr?s
 • Rritni fleksibilitetin.
 • P?rmirson qarkullimin e gjaku.
 • E b?n gjumin m? t? rehatsh?m.
 • Kur tempratura arrit maksimumin paisja fiket automatikisht, ftohet dhe rifillon p?rs?ri.
 • E pajisur me dy linja energjetike, p?r k?naq?si t? dyfisht?.
 • Dizajni me cil?si t? lart? me dy shtresa t? zgjedhura rezistente ndaj konsumit.
 • 8 kok? masazhi me fib?r karboni.
 • Me karikues dhe fish? karikimi q? mund ta karikoni dhe n? makin?.
 • P?rdoret p?r shum? pjes t? trupit p?r ti dhuruar k?naq?sin e d?shiruar.
 • P?rmasat: 50 x 41 x 17 cm