Tapet p?r Yoga

SKU: N/A

N? rehatin? e sht?pis suaj mund te ushtroheni tashme me tapet?t e Yoges.

Ofron p?rvoj?n m? t? rehatshme t? jast?kut t? shk?lqyesh?m p?r t? gjith? nivelin Yoges.

 

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Tapet p?r Yoga

  • N? rehatin? e sht?pis suaj mund te ushtroheni tashme me tapet?t e Yoges.
  • Ofron p?rvoj?n m? t? rehatshme t? jast?kut t? shk?lqyesh?m p?r t? gjith? nivelin Yoges, ?sht? leht? p?r tu mbajtur.

Specifikat:

  • Material i q?ndron i fort? dhe rezistent ndaj ujit ose djers?s.
  • 100% pa aroma t? forta.
  • Pastrohet leht?sisht.
  • Materiali: I gomuar.
  • P?rmasat: 181 x 61cm