Organizues sirtari

SKU: N/A
  • Organizoni hap?sir?n e brendshme t? sirtarit tuaj p?rmes aksesorit drejtk?ndor mjaft funksional dhe praktik.
  • Dizajni i l?vizsh?m dhe madh?sia e kutis? s? magazinimit mund t? rregullohet n? p?rputhje me madh?sin? e sirtarit.
  • Kjo zgjidhje e magazinimit inteligjente ka kat?r ndarje t? nj?anshme t? thella q? ju lejojn? t? ndani thikat, pirun?t dhe lug?t.
  • Si dhe nj? zon? p?r en? ose thika m? t? m?dha plus nj? pjat? t? dobishme dhe t? l?vizshme p?r sende t? vogla.
  • P?rshtatet sipas tipit e madh?sive p?rkat?se n? hap?sir?n e duhur.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Kjo zgjidhje e magazinimit inteligjent ka kat?r ndarje t? nj?anshme t? thella q? ju lejojn? t? ndani thikat, pirun?t dhe lug?t,.
  • Si dhe nj? zon? p?r en? ose thika m? t? m?dha plus nj? pjat? t? dobishme dhe t? l?vizshme p?r sende t? vogla t? lira.

 

Specifikat

  • Materiali: PP plastik?
  • P?rmasat: 31.5×23.5×6.3 cm
  • Ngjyra: e bardh? + jeshile.