Pastrues th?mbrash elektrik

> SKU: N/A
 • Pastrues p?r kallot i cili mund?son rezultatet e d?shiruara n? nj? koh? shum? t? shkurt?r.
 • Tashm? mund t? kryeni procesin e pastrimit t? kallove vet? nga komoditeti i sht?pis? tuaj pa q?n? nevoja t? shkoni n? sallonet e bukuris?.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Kujdes i domozdosh?m p?r thembrat.
 • Pajisja me dy koka t? zevend?sueshme b?n t? mundur ofrimin e sherbimit p?r pastrimin e kallove.
 • E karikueshme dhe e dizenjuar q? t? p?rshtatet komodisht n? duart tuaja.

Specifikat

 • Pesha: 160g
 • Madh?sia e trupit: 6x15x3cm
 • Madh?sia e tubit: 5cm
 • Diametri: 1.5cm
 • Trupi: plastik? ABS
 • Shpejt?sia e rrotullimit: 38,7 her? / sekond?