Pishin? p?r f?mij?t

SKU: N/A

Pishina n? form? k?pudhe.

Mos u shq?t?soni m? p?r f?mij?t tuaj.

Do t? arg?tohen pa mas? n? rehatin? e sht?pis?.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Pishin? p?r f?mij?

  • Pishina n? form? k?pudhe.
  • Mos u shq?t?soni m? p?r f?mij?t tuaj.
  • Pishina ideale p?r t? vegjlit tuaj.
  • Do t? arg?tohen pa mas? n? rehatin? e sht?pis?.

Specifikat:

  • E p?rshtatshme p?r f?mij?t.
  • Mund te pushojn? dhe t? lahen t? qet? pa u shqet?suar.
  • Mund t? paloset dhe t? futet n? nj? ?ant? shpine p?r t? marr? me vete.
  • Pishina e ?sht? e p?rshtatshme p?r udh?time.
  • Material i cil?sis s? lart?.
  • P?rmasat: 1.02m x 89cm