Multi Cooker

4,990 L

Furr? halogjene me avull Sokany Sk-560

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Furr? halogjene (llamb?) me cil?si t? lart? ju lejon t? pjekni, skuqni, piqni dhe m? shum?.
 • E shk?lqyeshme p?r gatimin e ushqimeve me avull dhe pak yndyr?.
 • Sistemi i fuqish?m i ngrohjes qarkullon ajrin e nxeht? n? m?nyr? t? barabart? duke e gatuar at? shpejt dhe n? m?nyr? t? barabart?.
Shtoje në shportëKrahasoni
2,190 L

Multicooker

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Gatuani n? m?nyre t? perfekte.

Ruani shijen dhe vlerat ushqyese.

P?r nj? regjim ushqimor t? sh?ndetshm?m, kjo paisje ?sht? ideale

Shtoje në shportëKrahasoni
6,990 L

Multicooker

0 nga 5
(0)
SKU: N/AShtoje në shportëKrahasoni
6,990 L

Tenxhere Multicooker 10 Ne 1

0 nga 5
(0)
SKU: tenxhere-multicooker-10-ne-1

Cfare ka me shume se ju nje shef i famshem gatimi? Tenxheren e duhur te presionit!
Mos e lini kete mundesi,Tenxheren elektrike me presion DESSINI
? Kapacitet 6 Litra per te gatuar per nje tavoline te tere!
? Fuqia elektrike 1000Watt!
? 10 funksione te ndryshme gatimi per rizoto, mish, supe, gjelle etj.! 4. E dizajnuar me material celik inoks!
? Temperatura te ndryshme gatimi dhe gatim me avull!
? Harxhon pak energji dhe ju kursen nga aromat e renda te ushqimeve gjate gatimit!
Tenxherja me presion Dessini do te kthehet ne pajsjen tuaj me te preferuar ne kuzhine! Nje bote e re gatimi vjen vetem permes cilesise italiane DESSINI!

Shtoje në shportëKrahasoni
12,990 L

Tenxhere Multicooker

0 nga 5
(0)
SKU: tenxhere-multicooker

Gatim i shpejt? dhe ekonomik me First Austria
Multicooker do t? lejoj? p?rgatitjen e shpejt? dhe t? sh?ndetshme t? ushqimit, e cila ?sht? gjithashtu shum? ekonomike. Duke p?rdorur ekranin dixhital, leht? mund t? programoni koh?n, sasin?, temperatur?n ose numrin e porcioneve t? d?shiruara p?r procesin optimal t? gatimit. Ju gjithashtu mund t? p?rdorni nj? nga 8 programet e paravendosura automatike.
? 6 Muaj garanci
?? Kapaciteti 6 litra
? F?uqia u ?sht? 1000W.
?? Tenxhere e brendshme prej ?eliku inox ?sht? mund te hiqet, k?shtu q? mund ta lani leht? .
?? P?rdorni valvul?n e rregullueshme t? avullit p?r t? vendosur presionin e sakt?.

Shtoje në shportëKrahasoni

Furr? halogjene me avull Sokany Sk-560

0 nga 5
(0)
 • Furr? halogjene (llamb?) me cil?si t? lart? ju lejon t? pjekni, skuqni, piqni dhe m? shum?.
 • E shk?lqyeshme p?r gatimin e ushqimeve me avull dhe pak yndyr?.
 • Sistemi i fuqish?m i ngrohjes qarkullon ajrin e nxeht? n? m?nyr? t? barabart? duke e gatuar at? shpejt dhe n? m?nyr? t? barabart?.
SKU: N/A

Multicooker

0 nga 5
(0)

Gatuani n? m?nyre t? perfekte.

Ruani shijen dhe vlerat ushqyese.

P?r nj? regjim ushqimor t? sh?ndetshm?m, kjo paisje ?sht? ideale

SKU: N/A

Tenxhere Multicooker 10 Ne 1

0 nga 5
(0)

Cfare ka me shume se ju nje shef i famshem gatimi? Tenxheren e duhur te presionit!
Mos e lini kete mundesi,Tenxheren elektrike me presion DESSINI
? Kapacitet 6 Litra per te gatuar per nje tavoline te tere!
? Fuqia elektrike 1000Watt!
? 10 funksione te ndryshme gatimi per rizoto, mish, supe, gjelle etj.! 4. E dizajnuar me material celik inoks!
? Temperatura te ndryshme gatimi dhe gatim me avull!
? Harxhon pak energji dhe ju kursen nga aromat e renda te ushqimeve gjate gatimit!
Tenxherja me presion Dessini do te kthehet ne pajsjen tuaj me te preferuar ne kuzhine! Nje bote e re gatimi vjen vetem permes cilesise italiane DESSINI!

SKU: tenxhere-multicooker-10-ne-1

Tenxhere Multicooker

0 nga 5
(0)

Gatim i shpejt? dhe ekonomik me First Austria
Multicooker do t? lejoj? p?rgatitjen e shpejt? dhe t? sh?ndetshme t? ushqimit, e cila ?sht? gjithashtu shum? ekonomike. Duke p?rdorur ekranin dixhital, leht? mund t? programoni koh?n, sasin?, temperatur?n ose numrin e porcioneve t? d?shiruara p?r procesin optimal t? gatimit. Ju gjithashtu mund t? p?rdorni nj? nga 8 programet e paravendosura automatike.
? 6 Muaj garanci
?? Kapaciteti 6 litra
? F?uqia u ?sht? 1000W.
?? Tenxhere e brendshme prej ?eliku inox ?sht? mund te hiqet, k?shtu q? mund ta lani leht? .
?? P?rdorni valvul?n e rregullueshme t? avullit p?r t? vendosur presionin e sakt?.

SKU: tenxhere-multicooker

Furr? halogjene me avull Sokany Sk-560

0 nga 5
(0)
 • Furr? halogjene (llamb?) me cil?si t? lart? ju lejon t? pjekni, skuqni, piqni dhe m? shum?.
 • E shk?lqyeshme p?r gatimin e ushqimeve me avull dhe pak yndyr?.
 • Sistemi i fuqish?m i ngrohjes qarkullon ajrin e nxeht? n? m?nyr? t? barabart? duke e gatuar at? shpejt dhe n? m?nyr? t? barabart?.

Multicooker

0 nga 5
(0)

Gatuani n? m?nyre t? perfekte.

Ruani shijen dhe vlerat ushqyese.

P?r nj? regjim ushqimor t? sh?ndetshm?m, kjo paisje ?sht? ideale

Tenxhere Multicooker 10 Ne 1

0 nga 5
(0)

Cfare ka me shume se ju nje shef i famshem gatimi? Tenxheren e duhur te presionit!
Mos e lini kete mundesi,Tenxheren elektrike me presion DESSINI
? Kapacitet 6 Litra per te gatuar per nje tavoline te tere!
? Fuqia elektrike 1000Watt!
? 10 funksione te ndryshme gatimi per rizoto, mish, supe, gjelle etj.! 4. E dizajnuar me material celik inoks!
? Temperatura te ndryshme gatimi dhe gatim me avull!
? Harxhon pak energji dhe ju kursen nga aromat e renda te ushqimeve gjate gatimit!
Tenxherja me presion Dessini do te kthehet ne pajsjen tuaj me te preferuar ne kuzhine! Nje bote e re gatimi vjen vetem permes cilesise italiane DESSINI!

Tenxhere Multicooker

0 nga 5
(0)

Gatim i shpejt? dhe ekonomik me First Austria
Multicooker do t? lejoj? p?rgatitjen e shpejt? dhe t? sh?ndetshme t? ushqimit, e cila ?sht? gjithashtu shum? ekonomike. Duke p?rdorur ekranin dixhital, leht? mund t? programoni koh?n, sasin?, temperatur?n ose numrin e porcioneve t? d?shiruara p?r procesin optimal t? gatimit. Ju gjithashtu mund t? p?rdorni nj? nga 8 programet e paravendosura automatike.
? 6 Muaj garanci
?? Kapaciteti 6 litra
? F?uqia u ?sht? 1000W.
?? Tenxhere e brendshme prej ?eliku inox ?sht? mund te hiqet, k?shtu q? mund ta lani leht? .
?? P?rdorni valvul?n e rregullueshme t? avullit p?r t? vendosur presionin e sakt?.

Furr? halogjene me avull Sokany Sk-560

0 nga 5
(0)
 • Furr? halogjene (llamb?) me cil?si t? lart? ju lejon t? pjekni, skuqni, piqni dhe m? shum?.
 • E shk?lqyeshme p?r gatimin e ushqimeve me avull dhe pak yndyr?.
 • Sistemi i fuqish?m i ngrohjes qarkullon ajrin e nxeht? n? m?nyr? t? barabart? duke e gatuar at? shpejt dhe n? m?nyr? t? barabart?.

Multicooker

0 nga 5
(0)

Gatuani n? m?nyre t? perfekte.

Ruani shijen dhe vlerat ushqyese.

P?r nj? regjim ushqimor t? sh?ndetshm?m, kjo paisje ?sht? ideale

Tenxhere Multicooker 10 Ne 1

0 nga 5
(0)

Cfare ka me shume se ju nje shef i famshem gatimi? Tenxheren e duhur te presionit!
Mos e lini kete mundesi,Tenxheren elektrike me presion DESSINI
? Kapacitet 6 Litra per te gatuar per nje tavoline te tere!
? Fuqia elektrike 1000Watt!
? 10 funksione te ndryshme gatimi per rizoto, mish, supe, gjelle etj.! 4. E dizajnuar me material celik inoks!
? Temperatura te ndryshme gatimi dhe gatim me avull!
? Harxhon pak energji dhe ju kursen nga aromat e renda te ushqimeve gjate gatimit!
Tenxherja me presion Dessini do te kthehet ne pajsjen tuaj me te preferuar ne kuzhine! Nje bote e re gatimi vjen vetem permes cilesise italiane DESSINI!

Tenxhere Multicooker

0 nga 5
(0)

Gatim i shpejt? dhe ekonomik me First Austria
Multicooker do t? lejoj? p?rgatitjen e shpejt? dhe t? sh?ndetshme t? ushqimit, e cila ?sht? gjithashtu shum? ekonomike. Duke p?rdorur ekranin dixhital, leht? mund t? programoni koh?n, sasin?, temperatur?n ose numrin e porcioneve t? d?shiruara p?r procesin optimal t? gatimit. Ju gjithashtu mund t? p?rdorni nj? nga 8 programet e paravendosura automatike.
? 6 Muaj garanci
?? Kapaciteti 6 litra
? F?uqia u ?sht? 1000W.
?? Tenxhere e brendshme prej ?eliku inox ?sht? mund te hiqet, k?shtu q? mund ta lani leht? .
?? P?rdorni valvul?n e rregullueshme t? avullit p?r t? vendosur presionin e sakt?.

Po shfaqen krejt 5 përfundimet