Multicooker

6,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Multicooker. Me tenxheren elektrike? ju do t? gatuani m? shpejt, duke kursyer energjis? e duke ruajtur m? shum? vitamina dhe minerale p?r ushqim t? .

Multicooker ?sht? nj? nga pajisjet, e cila bashkon teknologjin? dhe gatimin me presion. 6 funksione t? ndryshme gatimi. Krijuar p?r gatim m? t? mir? dhe efikas. Gatuan: Rizoto/Pilaf, supe, gjelle, mish, peshk etj.

Specifikat:? Gatim me avull, ngroh ushqimet dhe e mban gjellen te ngrohte per 24 ore.
Ekran dixhital dhe butona per perdorim te thjeshte. Gatim me presion qe nuk lejon shijet dhe vlerat ushqyese te ikin nga ushqimet qe gatuani. Sh?rben p?r 7 deri n? 8 persona.

Mund?son mbajtjen deri? ne 5kg. Fuqia: 900W

P?rmasat:?38 x 30 x 25 cm

Materiali: Inox rezistent