,

Copper Chef Perfect Egg Maker – Mund te zjeni deri ne 14 veze ne 6 menyra te ndryshme


Krahaso

1,890 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.

🔾Teknologjia e qarkullimit me avull pĂ«r tĂ« gatuar vezĂ«t nĂ« mĂ«nyrĂ« tĂ« menjehereshme, dhe me fortĂ«sine qĂ« preferoni.
🔾Gjithashtu mund te bĂ«ni vezĂ« tĂ« hapura per omelete.
🔾Siguresa ndihmon nĂ« parandalimin e djegies nga mbingarkesa.
🔾Drita treguese mbyllet automatikisht kur vezĂ«t jane gati.