Peshore elektronike Lenovo

  • Peshore elektronike personale p?r rezultate t? sakta.
  • Nuk keni pse t? p?rkuleni e t? sforconi shikim p?r t? par? pesh?n tuaj.
  • Numra t? m?dhenj leht?sisht t? lexuesh?m.
  • Material jo i rr?shqitsh?m dhe aspak i rreziksh?m.

2,690 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Peshore njeriu mjaft komode n? p?rdorim.
  • Ekrani LED me shifra t? m?dha garanton nj? lexueshmeri t? mir? t? peshes suaj.
  • Xhami ?sht? i bukur, I fuqish?m, me trash?si t? konsiderueshme q? ofron shum? siguri.

 

Specifikat

  • Modeli: HS21
  • Ngjyra e zeze
  • Ekran LED