-210 L

Mini masazhues elektrik

 • Mini masazhues elektrik për qetësimin e dhimbjeve.
 • Pjesa e masazhit: qafa , shpina ,beli , ijet , këmbët dhe pjesë të tjera.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

 

 • Mini masazhues elektrik për qetësimin e dhimbjeve.
 • Pjesa e masazhit: qafa , shpina ,beli , ijet , këmbët dhe pjesë të tjera.
 • Koka e karrikimit: 2 orë e gjysëm.
 • Përdoret 15-20 min.
 • Karikimi zgjat rreth 7 ditë.

Specifikat

 

 • Paketa e përfshirë:
 • 1x Mini Masazher cervikal
 • 1x kabllo USB.
 • Kodi:S2304