Rrip p?r shpin?n

Ju ndihmon duke mbajtur q?ndrim t? drejt?.

Ndihmon t? shmangni dhimbjen e shpin?s, dhimbjen e qaf?s, dhimbjen e kok?s s? dhe d?mtimet e muskujve.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Rrip p?r rregullimin e shpin?s

  • Ju ndihmon duke mbajtur q?ndrim t? drejt?.
  • Ndihmon t? shmangni dhimbjen e shpin?s, dhimbjen e qaf?s, dhimbjen e kok?s s? dhe d?mtimet e muskujve.

Specifikat:

  • Projektuar t? siguroj? mb?shtetje dhe t? ndihmoj? trupin n? korrigjimin e q?ndrimit, ndihmon n? p?rmir?simin e dhimbjes s? shpin?s.
  • Mund t? vendoset posht veshjeve duke q?ndruar t? sigurt dhe t? garantuar q? sdo t? duket.
  • Kur trupi juaj nuk ?sht? n? pozicioin e duhur do t? keni lajm?rim n? form?n e vibrimit.
  • P?r p?rdorim t? gjith? familjes si nga t? rriturit dhe t? vegjlit.