,

Peshore elektronike


Krahaso

Peshorja elektronike perfekte per ju qe deshironi te kujdeseni per shendetin dhe peshen e trupit tuaj
Me nje dizanj te bukur me platforme xhami
Kapaciteti maksimal: 150 kg
Fikje automatike dh tregues te mbingarkeses

1,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.