Peshore

690 L

Peshore Mini

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Peshorja mini kaq praktike.

Nuk duhet t? mungoj? n? xhepin tuaj.

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Peshore n? form? luge

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Nj? matje e sakt? e p?rberesve ?sht? cel?si p?r nj? gatim t? shijsh?m dhe perfekt!

Kjo lug? peshore dixhitale premton precizion n? kuzhin?

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Peshore DSP

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Peshore elektronike.

Rezultate t? sakta t? mas?s suaj trupore

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Peshore Mini

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Peshore elektronike mini ku mund te peshoni gjerat me te vogla qe ne 0.01g e deri ne 200g.

E p?rshtashme p?r t? peshuar aksesor? si unaza, bryzylyqe, varse etj.

Shtoje në shportëKrahasoni
6,990 L

Peshore Digitale Produktesh

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Peshore p?r peshuar produktet t? ndryshme.

Portable dhe e leht? p?r t?u p?rdorur.

Shtoje në shportëKrahasoni
2,490 L

Peshore Digitale Njeriu

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Peshorja elektronike perfekte per ju qe d?shironi t? kujdeseni per sh?ndetin dhe pesh?n e trupit tuaj.

Me nj? dizanj t? bukur me platform? xhami.

Shtoje në shportëKrahasoni
3,490 L

Peshore Digitale

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Peshore perfekte p?r kuzhin?n tuaj.

Nderkoh? q? cop?toni ushqimet e preferuara mund t? peshoni ato.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,590 L

Peshore dixhitale

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Mund te peshoni fruta, perime, dhe cdo gj? tjet?r.

Gatuani dhe peshoni n? t? nj?t?n koh?.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,490 L

Peshore

0 nga 5
(0)
SKU: peshore

Peshore q? p?rmban nj? platform? t? q?ndrueshme. P?rfshin nj? fush? me numra q? lexohen leht?
?? Kapaciteti maksimal 130 kg
?? Material i perbere prej plastike te forte

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Peshore elektronike

0 nga 5
(0)
SKU: peshore-elektronike

Peshore elektronike
?? Peshon deri ne 180 Kg
?? Mbajtese xhami
?? Shume e sakt
?? Ekran LCD

Shtoje në shportëKrahasoni
Vendmbajtëse 1,490 L

Peshore elektronike

0 nga 5
(0)
SKU: peshore-elektronike-3

Peshorja elektronike perfekte per ju qe deshironi te kujdeseni per shendetin dhe peshen e trupit tuaj
Me nje dizanj te bukur me platforme xhami
Kapaciteti maksimal: 150 kg
Fikje automatike dh tregues te mbingarkeses

Shtoje në shportëKrahasoni

Peshore Mini

0 nga 5
(0)

Peshorja mini kaq praktike.

Nuk duhet t? mungoj? n? xhepin tuaj.

SKU: N/A

Peshore n? form? luge

0 nga 5
(0)

Nj? matje e sakt? e p?rberesve ?sht? cel?si p?r nj? gatim t? shijsh?m dhe perfekt!

Kjo lug? peshore dixhitale premton precizion n? kuzhin?

SKU: N/A

Peshore DSP

0 nga 5
(0)

Peshore elektronike.

Rezultate t? sakta t? mas?s suaj trupore

SKU: N/A

Peshore Mini

0 nga 5
(0)

Peshore elektronike mini ku mund te peshoni gjerat me te vogla qe ne 0.01g e deri ne 200g.

E p?rshtashme p?r t? peshuar aksesor? si unaza, bryzylyqe, varse etj.

SKU: N/A

Peshore Digitale Produktesh

0 nga 5
(0)

Peshore p?r peshuar produktet t? ndryshme.

Portable dhe e leht? p?r t?u p?rdorur.

SKU: N/A

Peshore Digitale Njeriu

0 nga 5
(0)

Peshorja elektronike perfekte per ju qe d?shironi t? kujdeseni per sh?ndetin dhe pesh?n e trupit tuaj.

Me nj? dizanj t? bukur me platform? xhami.

SKU: N/A

Peshore Digitale

0 nga 5
(0)

Peshore perfekte p?r kuzhin?n tuaj.

Nderkoh? q? cop?toni ushqimet e preferuara mund t? peshoni ato.

SKU: N/A

Peshore dixhitale

0 nga 5
(0)

Mund te peshoni fruta, perime, dhe cdo gj? tjet?r.

Gatuani dhe peshoni n? t? nj?t?n koh?.

SKU: N/A

Peshore

0 nga 5
(0)

Peshore q? p?rmban nj? platform? t? q?ndrueshme. P?rfshin nj? fush? me numra q? lexohen leht?
?? Kapaciteti maksimal 130 kg
?? Material i perbere prej plastike te forte

SKU: peshore

Peshore elektronike

0 nga 5
(0)

Peshore elektronike
?? Peshon deri ne 180 Kg
?? Mbajtese xhami
?? Shume e sakt
?? Ekran LCD

SKU: peshore-elektronike
Vendmbajtëse

Peshore elektronike

0 nga 5
(0)

Peshorja elektronike perfekte per ju qe deshironi te kujdeseni per shendetin dhe peshen e trupit tuaj
Me nje dizanj te bukur me platforme xhami
Kapaciteti maksimal: 150 kg
Fikje automatike dh tregues te mbingarkeses

SKU: peshore-elektronike-3

Peshore Mini

0 nga 5
(0)

Peshorja mini kaq praktike.

Nuk duhet t? mungoj? n? xhepin tuaj.

Peshore n? form? luge

0 nga 5
(0)

Nj? matje e sakt? e p?rberesve ?sht? cel?si p?r nj? gatim t? shijsh?m dhe perfekt!

Kjo lug? peshore dixhitale premton precizion n? kuzhin?

Peshore DSP

0 nga 5
(0)

Peshore elektronike.

Rezultate t? sakta t? mas?s suaj trupore

Peshore Mini

0 nga 5
(0)

Peshore elektronike mini ku mund te peshoni gjerat me te vogla qe ne 0.01g e deri ne 200g.

E p?rshtashme p?r t? peshuar aksesor? si unaza, bryzylyqe, varse etj.

Peshore Digitale Produktesh

0 nga 5
(0)

Peshore p?r peshuar produktet t? ndryshme.

Portable dhe e leht? p?r t?u p?rdorur.

Peshore Digitale Njeriu

0 nga 5
(0)

Peshorja elektronike perfekte per ju qe d?shironi t? kujdeseni per sh?ndetin dhe pesh?n e trupit tuaj.

Me nj? dizanj t? bukur me platform? xhami.

Peshore Digitale

0 nga 5
(0)

Peshore perfekte p?r kuzhin?n tuaj.

Nderkoh? q? cop?toni ushqimet e preferuara mund t? peshoni ato.

Peshore dixhitale

0 nga 5
(0)

Mund te peshoni fruta, perime, dhe cdo gj? tjet?r.

Gatuani dhe peshoni n? t? nj?t?n koh?.

Peshore

0 nga 5
(0)

Peshore q? p?rmban nj? platform? t? q?ndrueshme. P?rfshin nj? fush? me numra q? lexohen leht?
?? Kapaciteti maksimal 130 kg
?? Material i perbere prej plastike te forte

Peshore elektronike

0 nga 5
(0)

Peshore elektronike
?? Peshon deri ne 180 Kg
?? Mbajtese xhami
?? Shume e sakt
?? Ekran LCD

Vendmbajtëse

Peshore elektronike

0 nga 5
(0)

Peshorja elektronike perfekte per ju qe deshironi te kujdeseni per shendetin dhe peshen e trupit tuaj
Me nje dizanj te bukur me platforme xhami
Kapaciteti maksimal: 150 kg
Fikje automatike dh tregues te mbingarkeses

Peshore Mini

0 nga 5
(0)

Peshorja mini kaq praktike.

Nuk duhet t? mungoj? n? xhepin tuaj.

Peshore n? form? luge

0 nga 5
(0)

Nj? matje e sakt? e p?rberesve ?sht? cel?si p?r nj? gatim t? shijsh?m dhe perfekt!

Kjo lug? peshore dixhitale premton precizion n? kuzhin?

Peshore DSP

0 nga 5
(0)

Peshore elektronike.

Rezultate t? sakta t? mas?s suaj trupore

Peshore Mini

0 nga 5
(0)

Peshore elektronike mini ku mund te peshoni gjerat me te vogla qe ne 0.01g e deri ne 200g.

E p?rshtashme p?r t? peshuar aksesor? si unaza, bryzylyqe, varse etj.

Peshore Digitale Produktesh

0 nga 5
(0)

Peshore p?r peshuar produktet t? ndryshme.

Portable dhe e leht? p?r t?u p?rdorur.

Peshore Digitale Njeriu

0 nga 5
(0)

Peshorja elektronike perfekte per ju qe d?shironi t? kujdeseni per sh?ndetin dhe pesh?n e trupit tuaj.

Me nj? dizanj t? bukur me platform? xhami.

Peshore Digitale

0 nga 5
(0)

Peshore perfekte p?r kuzhin?n tuaj.

Nderkoh? q? cop?toni ushqimet e preferuara mund t? peshoni ato.

Peshore dixhitale

0 nga 5
(0)

Mund te peshoni fruta, perime, dhe cdo gj? tjet?r.

Gatuani dhe peshoni n? t? nj?t?n koh?.

Peshore

0 nga 5
(0)

Peshore q? p?rmban nj? platform? t? q?ndrueshme. P?rfshin nj? fush? me numra q? lexohen leht?
?? Kapaciteti maksimal 130 kg
?? Material i perbere prej plastike te forte

Peshore elektronike

0 nga 5
(0)

Peshore elektronike
?? Peshon deri ne 180 Kg
?? Mbajtese xhami
?? Shume e sakt
?? Ekran LCD

Vendmbajtëse

Peshore elektronike

0 nga 5
(0)

Peshorja elektronike perfekte per ju qe deshironi te kujdeseni per shendetin dhe peshen e trupit tuaj
Me nje dizanj te bukur me platforme xhami
Kapaciteti maksimal: 150 kg
Fikje automatike dh tregues te mbingarkeses

Po shfaqen krejt 11 përfundimet